Έγχρωμες Οθόνες LED Εσωτερικού χώρου - Δείγμα 4

Ο ανταγωνισμός των επιχειρήσεων στις μέρες μας είναι πολύ μεγάλος και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι οι επιχειρήσεις έχουν χτυπηθεί από την οικονομική κρίση, πράγμα που σημαίνει πως και η πελατεία τους έχει μειωθεί σημαντικά. Πλέον ακόμη και ο τελευταίος πελάτης είναι πολύ σημαντικός για μία επιχείρηση, γι’ αυτό και πρέπει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να κεντρίσει το ενδιαφέρον και τη προσοχή των υποψήφιων πελατών και να τους ενημερώσει γρήγορα για τα προϊόντα ή και τις υπηρεσίες της με σκοπό φυσικά να τους μετατρέψει σε αγοραστές ή σε μόνιμους πελάτες.

Η διαφήμιση λοιπόν παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στις μέρες μας, γι’ αυτό και όλες οι επιχειρήσει προσπαθούν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν προκειμένου να εξασφαλίσουν προβολή σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέσα και να απευθυνθούν σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο και πιο στοχευμένο κοινό. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο το γεγονός ότι οι επιχειρήσεις πλέον ξοδεύουν χιλιάδες Ευρώ για προβολή στη τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και το internet. Σύμφωνα όμως με έρευνες, οι συγκεκριμένοι τρόποι προβολής ναι μεν εξασφαλίζουν μεγάλη έκθεση, αλλά δεν είναι και η πιο αποτελεσματικοί όσον αφορά τη μετατροπή των υποψήφιών πελατών σε αγοραστές.

Αν λοιπόν μία επιχείρηση θέλει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν περισσότερες «μετατροπές σε αγοραστές», θα πρέπει να προβάλει τα προϊόντα της όσο το δυνατόν πιο κοντά στον τόπο πώλησης τους. Αυτό σημαίνει ότι ένα κατάστημα θα πρέπει να διαφημίζει τα προϊόντα του όσο πιο κοντά στον χώρο του, έτσι ώστε κάποιος που θα δελεαστεί να πάει κατευθείαν στο μαγαζί και να αγοράσει. Η καλύτερη μέθοδος για τη διαφήμιση στον τόπο μίας επιχείρησης, είναι οι έγχρωμες οθόνες / video wall. Ας δούμε τι πρέπει να ξέρετε γι’ αυτές.

Τι είναι τα Videowall και γιατί είναι τόσο αποτελεσματικά

Ο όρος video wall χρησιμοποιείται για να περιγράψει μία μεγάλη οθόνη, η οποία αν και δεν έχει απαραίτητα το μέγεθος τοίχου, είναι ειδικά σχεδιασμένη για να είναι ευδιάκριτη και να φαίνεται πάντα, είτε έξω είτε μέσα από το κατάστημα. Σε γενικές γραμμές, μία τέτοια έγχρωμη οθόνη αποτελείται από ειδικά έγχρωμα φωτεινά στοιχεία LED τα οποία μπορούν να παίζουν video ή αν δείχνουν πληροφορίες όπως τη θερμοκρασία και την ώρα με μεγάλη ευκρίνεια. Εννοείται πως ένα video wall με ένα ενδιαφέρον video αμέσως ξεχωρίζει στο αστικό περιβάλλον και όχι μόνο και τραβάει αμέσως το βλέμμα του υποψήφιου πελάτη. Σε επιχειρήσεις όπως η sparkle.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία video wall σε πολλά μεγέθη και σχήματα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρηση σας και τα προϊόντα σας.

Τα είδη των Videowall

Σε γενικές γραμμές θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχουν δύο είδη τα videowall εσωτερικών και τα videowall εξωτερικών χώρων. Όπως μπορείτε να καταλάβετε και από το όνομα τους, τα μεν είναι για εξωτερική χρήση καθώς έχουν μεγάλες γωνίες θέασης κι έντονη φωτεινότητα καθώς και ειδική κατασκευή που αντέχει στις καιρικές συνθήκες και τα δε είναι για χρήση μέσα στο μαγαζί λόγω των μικρότερων γωνιών θέασης  αλλά και τις γενικότερης κατασκευής τους.

Εννοείται ότι ένα video wall εσωτερικού χώρου μπορεί να τοποθετηθεί μέσα στη βιτρίνα και να προβάλλει διαφημίσεις ή πληροφορίες για τα προϊόντα της. Σήμερα βλέπουμε όλο και περισσότερα καταστήματα να καλύπτουν και τους εσωτερικούς τους τοίχους ή τις κολόνες τους με video wall για να προβάλλουν διαφημίσεις και άλλα video που θα κάνουν πιο ευχάριστη τη παραμονή των πελατών στον χώρο.

Τόσο τα εξωτερικά όσο και τα εσωτερικά video wall παίζουν video σε υψηλή ανάλυση κι έχουν μεγάλη φωτεινότητα ώστε να είναι ορατά σε όλες τις ώρες της ημέρας και σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Τα μηνύματα, τα video και γενικά  οι ρυθμίσεις τους γίνονται εύκολα και γρήγορα μέσω του υπολογιστή με ένα ειδικό πρόγραμμα το οποίο και παρέχει ο κατσκευαστής.