Πινακίδα LED μονόχρωμη - Sparkle

Στις μέρες μας η προβολή μιας επιχείρησης είναι το παν, κυρίως γιατί υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός και κάθε κατάστημα ή οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση πρέπει να ενημερώσει τον κόσμο για τα προϊόντα της αλλά και να τον πείσει να τα προτιμήσει. Αυτός είναι και ο λόγος που βλέπουμε όλες τις επιχειρήσεις να δραστηριοποιούνται και να έχουν έντονη παρουσία στα social media, στο internet ή ακόμη και στη τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Θα πρέπει όμως να ξεκαθαρίσουμε ότι αν και οι παραπάνω τρόποι διαφήμισης είναι οι πιο διαδεδομένοι, δεν είναι απαραίτητα και οι πιο αποτελεσματικοί. Σύμφωνα με έρευνες, η διαφήμιση στον ίδιο τον χώρο είναι πολύ πιο αποτελεσματική, γι’ αυτό και βλέπουμε να γίνονται επενδύσεις σε πινακίδες φωτεινές.

Όσον αφορά τις πινακίδες, οι πιο δημοφιλείς είναι σίγουρα οι φωτεινές πινακίδες LED κυλιόμενων μηνυμάτων. Ας δούμε λοιπόν κάποια πράγματα που πολλοί δεν γνωρίζουν γι’ αυτές, οπότε και είναι καλό να τα μάθουν αν σκέφτονται να επενδύσουν σε μία πινακίδα αυτού του είδους.

1: Μπορούν να προβάλλουν μια μεγάλη ποικιλία μηνυμάτων

Όταν ακούμε τον όρο πινακίδα LED κυλιόμενων μηνυμάτων, είναι πολύ λογικό κάποιοι από μας να θεωρούν ότι το μόνο που κάνουν είναι να προβάλλουν πληροφορίες όπως τον καιρό και τη θερμοκρασία. Είναι αλήθεια ότι αυτές οι λειτουργίες είναι από τις πιο βασικές μίας τέτοιας πινακίδας, αλλά δεν είναι σίγουρα οι μόνες. Οι πινακίδες κυλιόμενων μηνυμάτων μπορούν να προβάλλουν όποιο μήνυμα θέλετε και μάλιστα μπορείτε να προγραμματίσετε και να μηνύματα να εναλλάσσονται ή να φτιάξετε και μία αλληλουχία ή μοτίβο μηνυμάτων.

2: Μπορούν να προβάλλουν σύντομα animations

Πολλές πινακίδες LED κυλιόμενων μηνυμάτων έχουν την δυνατότητα να προβάλλουν σύντομα animations τα οποία και συνήθως είναι προγραμματισμένα ήδη από την επιχείρηση που θα κατασκευάσει και θα πουλήσει την εν λόγω πινακίδα. Τα animations αυτά σίγουρα δεν είναι ιδιαίτερα ξεχωριστά από καλλιτεχνική άποψη λόγω της περιορισμένης ανάλυσης των πινακίδων αυτών, αλλά σίγουρα θα «πιάσουν» το μάτι των περαστικών και θα κάνουν το κατάστημα ή τη βιτρίνα σας να ξεχωρίσει.

Μονόχρωμη Διαφημιστική Πινακίδα LED

3: Όλες οι πληροφορίες που προσφέρουν οι πινακίδες αυτές είναι πολύτιμες

Μπορεί να σας φαίνεται αστείο ή και ξεπερασμένο να προβάλλει μία πινακίδα πληροφορίες για τη θερμοκρασία και την ώρα σε μία εποχή που όλοι έχουν κινητό στα χέρια, αλλά η αλήθεια είναι ότι στη διαφήμιση, η πληροφορία είναι πάντα χρήσιμη και αποδοτική. Να είστε σίγουροι ότι ένας περαστικός θα εκτιμήσει το γεγονός ότι του προσφέρετε κάτι, ακόμη και αν αυτό στην ουσία είναι το ότι δεν θα βγάλει το ρολόι του για να δει την ώρα. Να είστε σίγουροι ότι κάποιος που θα δει την ώρα ή τη θερμοκρασία, θα δει και το διαφημιστικό σας μήνυμα ή οποιοδήποτε άλλο μήνυμα θέλετε να προβάλλετε με την πινακίδα σας.

4: Είναι πολύ εύκολες στον χειρισμό

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι οι πινακίδες LED κυλιόμενων μηνυμάτων είναι πολύ δύσκολες στον χειρισμό, ότι δηλαδή είναι δύσκολο να βάλει κανείς τα μηνύματα του και να προγραμματίσει τις λειτουργίες τους. Αυτό είναι κάτι που δεν ισχύει. Στο Sparkle.gr θα βρείτε πινακίδες που ελέγχονται από προγράμματα υπολογιστή, απλά στη χρήση κι «ελαφριά» στα μηχανήματα. Επιπλέον, ο προγραμματισμός μπορεί να γίνει είτε μέσω καλωδίου από τον υπολογιστή στην πινακίδα, είτε και ασύρματα μέσω WiFi, οπότε και γλιτώνετε τα καλώδια.

5: Είναι πολύ οικονομικές

Η προβολή στο διαδίκτυο ή σε κάποιο μέσο ενημέρωσης σίγουρα μόνο φθηνή δεν είναι, ειδικά στις μέρες μας. Πέρα από το κόστος δημιουργίας των μηνυμάτων και άλλου περιεχομένου, θα πρέπει και να πληρώνει κανείς συνέχεια συνδρομές και άλλες αμοιβές σε διάφορες υπηρεσίες. Με τις πινακίδες μηνυμάτων αυτό φυσικά δεν συμβαίνει. Θα πληρώσετε μόνο για την αγορά τους και μετά ό,τι άλλο χρειαστεί να κάνετε σε αυτές, εκτός πιθανότατα από τις επισκευές, μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, εύκολα και δωρεάν.