Έγχρωμες Οθόνες LED / Video Wall2018-01-15T13:19:36+00:00
  • Εύκολη Συναρμολόγηση για οθόνες μεγάλων διαστάσεων

  • Εύκολη Πρόσβαση σε όποια πλευρά επιθυμείτε

  • Άριστη Ποιότητα

  • Οικονομικές Προτάσεις

Έγχρωμες Οθόνες LED / Video Wall

Οι έγχρωμες πινακίδες / videowall «χαρίζουν» στον ενδιαφερόμενο μια καινοτόμα οπτική εμπειρία. Οι κάτοχοι ενός videowall μπορούν να διαφημίζουν ή να ενημερώνουν τους πελάτες τους με μια μέθοδο υψηλής ευκρίνειας σε διαφορετικούς σχηματισμούς.

Έρευνες έχουν δείξει ότι διαφημίσεις κοντά στο σημείο πώλησης είναι πολύ πιο αποδοτικές, διότι ενημερώνεις για τιμές, ποιότητα ή χρησιμότητα προϊόντος στο σημαντικότερο σημείο, εκεί που αυτό πωλείται.

Επιπλέον το πρόγραμμα διαχείρισης της οθόνης είναι απλό και γίνεται μέσω υπολογιστή (usb, ethernet).

Η εταιρεία «ΛΑΜΨΗ» τόσα χρόνια προσπαθεί και είναι δίπλα στον έλληνα καταναλωτή μέσω της τιμής, της ποιότητας, της κατασκευής και φυσικά της άριστης εξυπηρέτησης.

Έγχρωμες Οθόνες / Videowall – P10

Διαβάστε περισσότερα…

Έγχρωμες Οθόνες / Videowall – P6

Διαβάστε περισσότερα…

Έγχρωμες Οθόνες / Videowall – P4

Έγχρωμες Οθόνες LED / Videowall - P4
Διαβάστε περισσότερα…

Έγχρωμες Οθόνες / Videowall – P2,5

Έγχρωμες Οθόνες LED / Videowall - P2,5
Διαβάστε περισσότερα…

Στόχος των ανθρώπων της εδώ στη ΛΑΜΨΗ – SPARKLE είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση σας και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο μέσω της άμεσης επικοινωνίας μεταξύ μας. Γι’ αυτό το λόγο, παρέχουμε τέσσερις διαφορετικούς τρόπους επικοινωνίας:

  • Μπορείτε να κάνετε ζωντανά chat με κάποιον από τους έμπειρους εκπροσώπους μας, μέσω εφαρμογής (κάτω αριστερή γωνία της ιστοσελίδας μας).
  • Ζήτησε μας να σε καλέσουμε εμείς χρησιμοποιώντας τη φόρμα που υπάρχει (στη δεξιά στήλη και στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας μας).
  • Θα βρείτε μία ειδική φόρμα επικοινωνίας (contact form) στην οποία μπορείτε να γράψετε τις απορίες, τα σχόλια ή τις προτάσεις σας και εμείς θα σας απαντήσουμε μέσα σε 24 ώρες.
  • Μπορείτε πάντα να μας βρείτε στο τηλέφωνο: 2310 228192 ή να μας επισκεφθείτε απευθείας στο κατάστημα μας στη διεύθυνση: Μοναστηρίου 225 Μενεμένη Θεσσαλονίκης 546 28

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να προσφέρουμε σε εσάς και την επιχείρηση σας τις καλύτερες λύσεις, στις καλύτερες τιμές.